Film/TV
6

"Spužva Bob" i "Bezvremenska Adaline" novi filmovi u Cinema Cityju

Od 23. do 29. aprila Cinema City prikazuje dva nova filma - "Bezvremenska Adaline" i "Spužva Bob: Spužva na suhom 3D".
"Bezvremenska Adaline" (The Age of Adaline) je ljubavna drama reditelja Leeja Tolanda Kriegera, a u glavnim ulogama su Blake Lively, Harrison Ford i Michiel Huisman.

Tridesetih godina prošlog stoljeća neobična sudbina zadesila je Adaline Bowman. Nakon automobilske nesreće ova prelijepa mlada žena ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća. Sve dok se u njenom životu ne pojavi harizmatični Ellis Jones...

"Spužva Bob: Spužva na suhom 3D" (The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water) je animorana avantura, komedija reditelja Đorđa Lukića.

Spužva Bob, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivat će na obalu našeg svijeta zbog najveće superherojske avanture do sad. Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za vječnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvijezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, vjeverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu.

Kada tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukradu, vječni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton morat će da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vrijeme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates...