Film/TV
0

Spektakularna noć uz OBN televiziju i Viktorijine anđele

Klix.ba
Jedna od rijetkih revija kojoj se podjednako vesele i muškarci i žene svakako je ona brenda Victoria's Secret. Sljedeća će se održati u New Yorku 10. decembra 2013. godine, a OBN televizija svojim će gledateljima omogućiti prijenos ovog najiščekivanijeg modnog događaja.

Ovaj slavni brend već je objavio i koje će anđelice imati čast nositi ovogodišnju reviju, a na popisu su se našle Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes i Behati Prinsloo. Kako izvještava Vogue, popularnim djevojkama pridružit će se i neke celebrity dame, no imena još nisu poznata javnosti.

Osim modela, koji će uskoro nastupiti pred milionskim auditorijem, za show godine spreman je i jedan vrlo poseban detalj.

Radi se, naravno, o Royal Fantasy Bra draguljnom grudnjaku, koji predstavlja svojevrsnu kulminaciju Victoria's Secret revije i kojeg na pisti svake godine ima čast predstaviti neka druga anđelica. Prošle godine to je bila Miranda Kerr, koja je u međuvremenu vratila svoja anđeoska krila zbog drugih obaveza, a ovog puta skupocjeni će grudnjak ponijeti prelijepa plavuša Candice Swanepoel.

Ekstravagantni grudnjak nadmašio je sve prijašnje te košta 10 miliona dolara. Radi se o dizajnu renomiranog svjetskog draguljara Mouawada, koji je uz grudnjak kreirao i pripadajući draguljima optočen pojas. Set sadrži više od 4.200 rubina, plavih i žutih safira i dijamanata, a grudnjak također krasi ogroman kruškoliki detalj izrađen od 52-karatnog rubina.

OBN