Film/TV
17

Sony objavio nagradni konkurs "Snimi i ti svoj film"

Klix.ba
Ukoliko volite filmove i imate odlične ideje da snimite vlastiti, onda je ovaj konkurs idealan za Vas. Nagradni konkurs ”Snimi i ti svoj film” koji organizuje Sony Europe Limited Predstavništvo u Bosni i Hercegovini traje do 16. avgusta 2013. godine, a pravo učešća imaju građani Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani mogu učestvovati tako što će u periodu nagradnog konkursa prijaviti svoj kratki film, u trajanju do 3 minute, sukladno pravilima konkursa "Snimi i ti svoj film". Kratki film, video ili reklamu, maksimalne težine do 50MB potrebno je poslati do 16. augusta putem nekog od online servisa za slanje velikih fajlova zajedno sa ličnim podacima, kontakt telefonom i nazivom filma na e-mail adresu: [email protected]. Jedan autor ima pravo prijaviti najviše 3 filma za učešće u nagradnom konkursu.

O filmovima, koji će osvojiti jednu od tri nagrade, odlučivat će tročlana komisija a dobitnici nagrada će biti objavljeni 22.08.2013. na web stranici www.snimiitisvojfilm.ba. Za najbolje autore kompanija Sony obezbijedila je nagrade: Full HD kamkorder s flash memorijom (HDR-PJ320E), digitalni kompaktni fotoaparat (DSC-WX300) i kurs digitalne fotografije @ BlackBOX.

Sve aktivnosti Sony BiH možete pratiti putem oficijelne Facebook stranice www.facebook.com/SonyBiH.