Film/TV
0

"Snježno kraljevstvo 3D" u Cinema Cityju

Dolaskom prvih pahuljica Multiplex Cinema City za najmlađe posjetitelje donosi novu zimsku avanturu tvoraca filmova "Vrlo zapetljana priča" i "Krš i lom". Ovaj put dolazi nam "Snježno kraljevstvo 3D" (Frozen), čije prikazivanje počinje 28. novembra.

Kad proročanstvo zarobi jedno kraljevstvo u vječitu zimu, Anna, neustrašivi optimista, udružit će se sa ekstremnim planinarom Kristofforom i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom, u epskoj potrazi za njenom sestrom Elsom, Snježnom kraljicom, kako bi okončala njenu ledenu kletvu. Susreću se s mističnim trolovima, smiješnim snježnim čovjekom po imenu Olaf, ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu i magijom na svakom ćošku, ali će Anna i Kristoffor sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo od uništenja. Pogledajte da li će istrajati u svojoj borbi, osigurajte ulaznice za vaše mališane već danas na blagajnama Cinema Cityja.

Od 28. novembra u novoj zabavnoj komediji "Dostavljač" (Delivery Man) pogledajte kako nikad niste potpuno spremni za ono što vam život može dostaviti. Vince Vaughn je ovaj put u urnebesnoj ulozi muškarca koji saznaje da je otac, ni manje ni više, nego 533 djece.

David Wozniak život baš ne shvata ozbiljno, kao ni posao. A onda saznaje da je njegova donacija sperme klinici za plodnost davne 1991. greškom rezultirala s ukupno 533 djece. Većina njih prijeti tužbom klinici tražeći identitet svog biološkog oca. Pogledajte da li će David istupiti iz svega. Pogled na živote tih mladih ljudi mogao bi mu otvoriti oči za sve ono što bi zapravo trebao napraviti u svom životu. Ne propustite ovu zabavnu životnu komediju. Pretprodaja ulaznica za film Dostavljač od 26. novembra na blagajnama Cinema Cityja.

Za sve najmlađe posjetitelje Cinema City nudi organizovanje nezaboravne rođendanske proslave. Više informacija o proslavi rođendana, kao i rezervacije termina, možete dobiti na broj telefona 060/309-47-64. Oni koji ranije planiraju odlazak u kino, mogu koristiti usluge telefonskih rezervacija svaki radni dan od 10:00 do 13:00 sati pozivom na broj 033/567-267.

Sve o Cinema Cityju pratite na oficijelnoj Facebook stranici i učestvujte u nagradnim igrama. Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].