Sarah Jessica Parker potvrdila
0

Snimat će se treći nastavak filma "Seks i grad"

Sarajevo-x.com
Zvijezda kultne serije "Seks i grad" Sarah Jessica Parker povtrdila je u intervjuu za magazi "Parade" da će se snimiti i treći nastavak filma o četiri prijateljice u New Yorku.

Na pitanje da li postoji šansa za još jedan nastavak ove vrlo unosne franšize, Jessica Parker je odgovorila da priča već postoji.

"Znam kakva će biti priča. To je mala priča, ali mislim da mora biti ispričana. Pitanje je jedino, kada je pravo vrijeme da je ispričamo", izjavila je Sarah.

Nagađalo se da bi treći nastavak, ukoliko ga bude, prikazivao četiri glavne protagonistice u mlađim danima. U tom slučaju scenarist, producent i reditelj Michael Patrick King neće biti uključen u projekat.

Ranije ovog mjeseca izjavio je da je "njegova" Carrie Bradshaw počela u 33., a završila u 43.

"Nisam ni želio znati ko su bili roditelji Carrie Bradshaw jer je za mene ona postojala samo na Manhattanu. Ideja da se vratimo u prošlost za mene je nezamisliva", kazao je King.

Sličnog mišljenja je i glumica Kristin Davis, popularna Charlotte. Smatra da bi vraćanje unatrag bilo čudno. No, i Davis se sviđa ideja o trećem nastavku filma.

"Vjerujem da uvijek postoji još jedna priča za ispričati. Ali ne znam da li će se to dogoditi", kazala je Davis.

Prvi dio "Seksa i grada" zaradio je 152 miliona dolara u Americi, a 262 miliona u ostatku svijeta, dok je drugi ukupno inkasirao 288 miliona dolara.