{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snima se film u kojem se tvrdi da Bijela kuća stoji iza rušenja WTC-a

19.10.2012. u 15:15
13
24
Snima se film u kojem se tvrdi da Bijela kuća stoji iza rušenja WTC-a
13
Snima se film u kojem se tvrdi da Bijela kuća stoji iza rušenja WTC-a
Martin Sheen
Glumci Martin Sheen, Woody Harrelson i Ed Asner glumit će u novom filmu koji govori o terorističkom napadu na tornjeve Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku 11. septembra 2001. godine.
Film pod nazivom "September Morn" bavit će se malo drugačijom pričom o tom događaju, Drugim riječima, fokus priče je na grupi ljudi koji preispituju da li je i u kojoj mjeri tačna službena verzija priče o tom događaju, koju zastupa Bijela kuća, od koje se traži da Vlada SAD-a ponovo započne temeljnu i nezavisnu istragu o tragičnom događaju.

Sve do sada Hollywood je ostao izvan spekulacija i tvrdnji da je Bushova administracija ili bilo koji drugi element u vladi stajao iza napada 11. septembra kada su oteti putnički avioni udarili u WTC i zgradu Pentagona u Washingtonu.

Američki mediji napominju da je i sam Martin Sheen izražavao sumnje u službenu priču o 11. septembru. Mnogi su snimanje filma pozdravili i u kometarima na društvenoj mreži Twitter, komentarišući kako događaj nikada nije do kraja i uvjerljivo objašnjen.

Međutim, bilo je i drugačijih komentara, poput ovog: "Sama ideja da Vlada SAD-a ili bilo koja vlada, može orkestrirati takvu zavjeru i uraditi to tako javno i besprijekorno, apsolutno je smiješna".

Više detalja o samom filmu bit će poznato naredne sedmice kada će biti održana konferencija za medije u Los Angelesu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: