Posljednji dio
22

Sjećate li se Kassandre? Glumica bi se trebala pojaviti u nastavku "Južnog vetra"

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Coraima Torres tumačila je lik kultne Kassandre u istoimenoj seriji koju publika na Balkanu nije propuštala krajem '90-ih, a prema navodima srbijanskih medija glumica će se pojaviti u nastavku "Južnog vetra".

Dosad su se u seriji "Južni vetar" pojavili Eric Roberts te William Baldwin, a srbijanski mediji su tvrdili da će se popularnoj ekipi pridružiti i Pamela Anderson. Djeluje da je u igri još jedno slavno ime, a riječ je o Coraimi Torres.

Glumica je nedavno izjavila da bi voljela raditi s Milošem Bikovićem te su joj nakon toga producenti ponudili ulogu.

"Producenti 'Južnog vetra' vole da u svojoj ekipi imaju i svjetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Pasquale Esposito, a u drugoj holivudske zvijezde William Baldwin i Eric Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Coraima Torres", naveo je izvor iz produkcije.

Nakon što je glumica izjavila da bi voljela da igra s Bikovićem izvor tvrdi da producenti planiraju da i nju uključe u film.

"Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imat će scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smijem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza", dodao je izvor.

"Južni vetar 3" bi trebao biti posljednji dio trilogije, a snimanje bi trebalo početi krajem ljeta.