Nova sezona
3

Show "Tvoje lice zvuči poznato": Maja Šuput uskoro u ulozi voditeljice

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popularna pjevačica Maja Šuput uskoro bi se mogla naći u ulozi voditeljice, pišu hrvatski mediji. Riječ je o novoj, šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", jednog od najgledanijih formata na Novoj TV koji se uskoro vraća na male ekrane.

Producenti emisije najavili su da gledaoce očekuje još zabavnija sezona, za koju će biti zadužena upravo energična Maja koja će debitirati u voditeljskoj ulozi.

Šuput se takmičila u drugoj sezoni popularnog showa u kojoj je pobijedio Saša Lozar, no prema svemu sudeći za njen angažman bilo je presudno to što se dobro snašla u žiriju Supertalenta, još jednog projekta Nove TV.

Šuput će tako u voditeljskoj ulozi zamijeniti Renea Bitorajca i Igora Mešina, koji su vodili emisiju u dosadašnjih pet sezona. Mešin će navodno voditeljsku ulogu zamijeniti ulogom u žiriju. Podsjetimo, u posljednjoj sezoni tu su funkciju obavljali Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo i Nives Celzijus. Nives će ostati u žiriju, a uz nju će sjediti Igor Mešin, ali i Indira Levak.

Nova sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" trebala bi početi s emitiranjem krajem marta.