Prijave do 30. juna
5

SFF poziva volontere da budu dio tima i svojom energijom doprinesu uspjehu festivala

Klix.ba
Sa više od 300 projekcija i događaja koji se održavaju tokom osam dana, Sarajevo Film Festival ne bi bio moguć bez angažmana volontera.

Više od 400 ljudi iz BiH, Evrope i cijelog svijeta svojom energijom i entuzijazmom svake godine doprinose uspjehu SFF-a.

SFF poziva sve one koji žele svojim volonterskim radom aktivno učestvovati u realizaciji 23. Sarajevo Film Festivala da se prijave do 30. juna i budu dio tima.

"Ako ste ljubitelj filma, imat ćete priliku upoznati se detaljnije sa onim što predstavlja filmska umjetnost te svojim volonterskim angažmanom podržati ideju o važnosti razvoja i postojanja filmske industrije. Ako ste se bavili sportom, važnost rada u timu vam je poznata, a za one koji nisu imali prilike naučiti, ovo je idealna prilika da nauče djelovati zajedno i zadatke obavljati uz dogovor, odgovorno, predano i produktivno. Ako vas privlače nova poznanstva, drugačije kulture i bogatstvo različitosti naših više od 100.000 posjetilaca na 16 lokacija će vam otvoriti jedan novi svijet. Ako uživate u interakciji i komunikaciji sa ljudima, naši gosti i publika dat će vam bezbroj prilika za uživanje", stoji u pozivu.

Volontirajte na 23. Sarajevo Film Festivalu te svojim entuzijazmom, motivacijom i željom za znanjem doprinesete da i ove godine 23. Sarajevo Film Festival blista uz mlade ljude koji će nakon svog angažmana otići bogatiji za jedno veliko iskustvo i nezaboravne uspomene.

Više informacija potražite ovdje.

SFF