Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupila me sa osjećajem povratka u djetinjstvo :) bicikli, društvene igre, dječija nevina percepcija opasnog svijeta. plus, šerif, djevojčica i majka,sve pohvale za glumu
Slažem se sa bezimenim mala glumi za klasu bolje od one dječurlije, ali je serija pravo osvježenje u moru šunda
serija je dobra, samo kad nebi ukljucivala onu yebenu piskutavu djecu s njihovom losom glumom. Satro oni nesto spasavaju, otkrivaju... Al koncept je sve u svemu dobar.
jedino bi onu malu s onim njenim mocima ostavio, ona je zayebana.
ta djeca glume bolje nego pola naših "glumaca"
mah. nista posebno. Trapped - Ófærð (original title) ovo je serija!
Interesantno, pogledaću...Prvenstveno mi je drago što je islandska produkcija jer nisam imao priliku gledati ništa njihovo od prije. Tnx.
@charlie67 nemas na cemu!
Run away bitches. She is our friend, and she is crazy. She will kill you. "DuFtin" rocks
Prvu cijelu sezonu pogledao u jednom danu. Nakon Dosjei X ovo mi je najdraza serija ikada.
@Izmetbegovic imeni je bila jedna od serija koju sam gledao bez treptaja oka
Ista sam, sagledala je u jednom danu. Neobična je i refreshing, ali i dalje mi je Game of Thrones više prirasla srcu nego ijedna.
obavezno pogledati...