Film/TV
0

Serija "Neriješen slučaj" na FTV

Sarajevo-x.com
Na programu Federalne televizije svakog utorka u 21 i 45 bit će emitovana serija "Neriješen slučaj" u kojoj je glavni lik Lilly Rush, jedina žena detektiv u filadelfijskom odjelu za ubistva koja dobija zadatak da radi na slučajevima koji nikada nisu do kraja rasvijetljeni.

U vrijeme dok je radila kao detektiv zajedno sa svojim kolegama, kada se u hvatanju kriminalaca služila vlastitim instinktom i poznavanjem profila kriminalaca sa kojima je dolazila u dodir, Lilly Rush na novim zadacima ispituje osobe koji su bili svjedocima neriješenog slučaja, a čiji su se životi od pomenute nesreće potpuno promijenili.

Rushova ima na raspolaganju svu modernu tehnologiju koja će joj uveliko pomoći da rasvjetljavanju događaja i predmeta koji su odavno stavljeni "ad acta“. Mlada detektivka je također svjesna rizika koji nosi sa sobom njeno novo radno mjesto. Istraga na slučaju koji nikada nije riješen može otvoriti Pandorinu kutiju i potaknuti potencijalnog krivca da počini novi zločin...

U izvršavanju ovog delikatnog posla, veliku pomoć detektivki Morris pružaju: njen mentor, poručnik John Stillman te detektivi i partner Will Jeffries, Scotty Valens i Nick Vera.

U glavnim ulogama su Kathlyn Morris, John Finn, Danny Pino, Tom Barry i Jerremy Ratchford.