|

Serija "Ne daj se Nina" na FTV

Serija "Ne daj se Nina" na FTV
0
S
Sarajevo-x.com
30.10.2007. u 14:01
18
komentara
0

dijeljenja
Serija "Ne daj se Nina" na FTV
Na programu Federalne televizije počinje emitiranje serije "Ne daj se Nina" koju će gledaoci na ovoj televiziji moći pratiti utorkom u 20:25 i srijedom u 20:10. Junakinja serije ulazi u profinjeni svijet visoke mode, a ona predstavlja čistu suprotnost svemu onome s čime se u tom svijetu susreće.
U svijetu visoke mode, izgled, ljepota i novac odrednice su uspjeha. U taj svijet lažnog sjaja ulazi naša junakinja, čista suprotnost svemu što on predstavlja. Nina je djevojka neugledne vanjštine, ali marljiva, inteligentna i obrazovana. Nedostaje joj ponešto manira, društvene snalažljivosti, samopouzdanja i estetske uglađenosti.

Njezini su modni dodaci preveliki okvir za naočale i aparatić za zube, a beauty potpis - debele, neuređene obrve i kosa bez frizure. Serijal prati odnose unutar kuće visoke mode i modnog časopisa, zatvorenog svijeta glamura i isprazne ljepote, gdje je rijetkima poput Nine put do uspjeha utoliko teži.

Kada u poznatoj modnoj kući započne raditi kao asistentica generalnog direktora, počinje njezin trnovit put do sreće i uspjeha tokom kojeg kroz svakodnevne nevjerovatne situacije pokušava opstati u svijetu u kojem je svako svakome neprijatelj i potencijalna konkurencija. Ipak, svojom će se inteligencijom, neposrednošću i, prije svega, predanošću poslu i sjajnim idejama uspjeti izboriti za mjesto u nemilosrdnom svijetu modnog biznisa, a egzistenciju će joj svakodnevno ugrožavati vitke, lijepe i ambiciozne kokete čiji smisao života ne prelazi prag modne kuće i lažnog svijeta glamura.

Ova dramska serija, koja će se u prvoj sezoni prikazati kroz 52 epizode, kombinirat će elemente drame, komedije, misterija, farse, banalnosti, a njezinu visoku kvalitetu zasigurno jamči i HD tehnologija u kojoj je serija snimana te vrhunski i do detalja opremljen set koji se prostire na ukupno 1100 kvadrata.

Serija "Ne daj se Nina“, snimljena je po čuvenom kolumbijskom originalu "Yo soy Betty, la fea“, i američkoj verziji "Ugly Betty“, serijama koje su od samog početka emitovanja osvojile milione gledalaca širom svijeta i zabilježile nevjerovatan komercijalni uspjeh.

"Ne daj se Nina“ predstavlja regionalni projekt u kom učestvuju glumci iz nekoliko ex-Yu republika. Realiziran je u koprodukciji Federalne televizije, RTL Televizije Hrvatska i Fox televizije Srbija.

Uloge:
Lana Gojak (Nina Brlek, glavna uloga)
Robert Kurbaša (David Glowatzky, mladi predsjednik Uprave H-mode)
Petar Ćiritović (Petar Vidić, direktor modnog časopisa Helena)
Kristina Krepela (Barbara Vidić, Petrova sestra i Davidova zaručnica)
Bojana Ordinačev (Patricija, Barbarina prijateljica i Davidova sekretarica)
Andrija Milošević (Marko, najbolji Davidov prijatelj, direktor marketinga) Edvin Liverić (Aleks Kralj, dizajner H-mode)
Linda Begonja (Monika, modna urednica časopisa Helena)
Ivana Boban (Sanja, sekretarica)
Anica Kovačević (Anamarija, sekretarica)
Hana Hegedušić (Martina, sekretarica)
Saša Buneta (Kovačević, direktor kadrovske službe)
Alen Šalinović (Jurić, direktor finansija)
Jasna Ornela Beri (Mira Brlek, Ninina mama)
Ljubo Zečević (Vlado Brlek, Ninin tata)
Ivan Pelušić (Davor Brlek, Ninin brat)
Edis Žilić (Nikola, Ninin prijatelj)
Ankica Dobrić (Sofija Glowatzky, Davidova mama)
Ante Čedo Martinić (Viktor Glowatzky, Davidov tata)
Kristina Bajza Marčinko (Ines, Aleksova asistentica)

Glavna redateljska palica povjerena je Kristijanu Miliću, čiji je film “Živi i mrtvi” dobitnik čak osam Zlatnih arena na ovogodišnjem, 54. pulskom filmskom festivalu te redateljima Ivanu Pavličiću i Tomislavu Šangu.
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...