Zgodna Serenay
66

Serija koju nazivaju "turskim Seks i gradom" osvojila gledatelje: Glavna glumica je odlična

D. J.
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Turske serije i filmovi na Netflixu postaju sve popularniji, a jedna serija osvojila je gledatelje na globalnoj razini.

Romantična komedija "Thank You, Next" prati život mlade, zgodne odvjetnice Leyle Taylan, koja se suočava s izazovima ljubavi, karijere i osobnog rasta u Istanbulu.

Osim što se bori u brakorazvodnoj parnici u kojoj zastupa slavnu suprugu Tubu Tepelioglu u slučaju koji se smatra "razvodom godine", ova odvjetnica pokušava se snaći u svijetu samaca i spojeva.

Serenay Sarikaya glumu Leylu, a u ostalim ulogama su Metin Akdülger, Boran Kuzum, Bade Iscil, Zeynep Tugçe Bayat, Meric Aral, Gülcan Arslan, Hakan Kurtas i Ahmet Rifat Sungar.

Joel Keller, koji je pisao za New York Times, Rolling Stone i Vanity Fair, u članku za Decider napisao je da je serija vrijedna gledanja.

"Pogledajte seriju. Ne samo zato što je prilično lijepa za gledanje i ima dobar soundtrack, već je glavna glumica odlična pojava. No nemojte očekivati novu priču ili puno obrata jer je to romantična komedija", napisao je.

Osim što je gledatelje privukla simpatična radnja i odlična glumačka postava, mnoge su oduševile i odjevne kombinacije glavnih likova pa neki gledatelji seriju nazivaju i "turskim Seks i gradom".