Glume i neka poznata lica
34

Serija inspirisana nagrađivanim romanom je novi Netflixov hit, već tri sedmice je u top 10

N. O.
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Netflixova serija "All the Light We Cannot See" treću sedmicu zaredom na listi je najgledanijih, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama gledaoci su oduševljeni.

Serija na IMDb-u ima ocjenu od 7,6 te 71 posto na Rotten Tomatoesu, a na društvenim mrežama nizu se pozitivni komentari - posebno na Twitteru.

Radnja prati priču o Marie-Laure, slijepoj francuskoj tinejdžerki, i Werneru, njemačkom vojniku, čiji se putevi susreću u okupiranoj Francuskoj dok oboje pokušavaju preživjeti razaranja Drugog svjetskog rata.

Mini-serija je bazirana na bestseleru Anthonyja Doerra koji je osvojio Pulitzerovu nagradu.

Glavne uloge u seriji tumače poznati glumci Mark Ruffalo i Hugh Laurie što je dodatan razlog zašto je toliko vole.

"Prokleto sjajno. Glavne uloge Hugh Laurie i Mark Ruffalo. Radnja se odvija tokom Drugog svjetskog rata i uključuje naciste i slijepu Francuskinju", jedan je od komentara onih koje je serija oduševila

“Gledam 'All the Light We Cannot See' na Netflixu i za sada je kinematografsko remek-djelo. Apsolutno nevjerovatan kvalitet proizvodnje", "Gledam ovu prekrasnu seriju na Netflixu pod nazivom 'All the Light We Cannot See'. Vizuelno prelijepo do sada. A muzikaje ono što me je zaista usisalo. Fantastična glumačka ekipa - sviđa mi se Hugh Laurie. On je zgodan", pisali su drugi.