Film/TV
0

Seksi Cheryl Cole umjesto Sharon Osbourne u "X Factoru"

Sarajevo-x.com
Članica popularne pop grupe "Girls Aloud" Cheryl Cole postala je treći član žirija "X Factora", nakon što je Sharon Osbourne prošle sedmice saopćila kako napušta ovaj britanski talent show.

Poznata pjevačica će se tako ove sedmice pridružiti Simonu Cowellu, Loisu Walshu i Dannii Minogue na sniamnju u Londonu, a nova sezona će se početi emitovati krajem ljeta.

Osbourne, koja je bila član žirija pune četiri godine, otkrila je za BBC kako su za njeno mjesto bile razmatrane Cole i Mel B, članica grupe "Spice Girls".

"Ogromna je čast kada idete stopama Sharon Osbourne. Ostale cure su rekle da me podržavaju, a to mi je jako važno, jer će biti čudno ovaj put biti na drugoj strani ograde", kazala je 24-godišnja Cheryl, koja je postala slavna kada su "Girls Aloud" ostvarile pobjedu na reality TV showu "Popstars: The Rivals". . Supruga Ozzyja Osbournea (55) negirala je početkom sedmice glasine o tome da je napustila britanski hit show, jer joj TV šefovi nisu htjeli dati željenu platu.

"Pregovarali smo i ponudili su mi nenormalnu sumu novca, ali to nije ništa promijenilo. Morala sam ipak otići", objasnila je Sharon.