Film/TV
0

Sedmica u znaku proslave četvrtog rođendana Cinema Cityja

Cinema City slavi svoj četvrti rođendan uz mnoštvo iznenađenja za posjetioce, koji će uživati u četiri dana dobre zabave od 07. do 10. oktobra uz super nagrade, specijalne ponude i party u Café baru Cinema City.
Od 10. oktobra spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Jamesa Hunta i Nikija Laude u biografskoj drami "Utrka života" ("Rush") . Smješten u sexy i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja nevjerovatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog playboya Hunta i austrijskog perfekcioniste Laude.

Film nas osim na staze, vodi i u privatni život i zakulisna događanja utrka. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ruba fizičke i psihičke izdržljivosti, u utrci u kojoj nema prečice do pobjede, a jedna pogreška znači smrt. Pretprodaja kino ulaznica za film "Utrka života" počinje od 08. oktobra na blagajnama Cinema Cityja.

Novi triler "Kockanje" ("Runner Runner"), film koji zadovoljava sve želje jer prikazuje život iz snova i pokreće univerzalne fantazije o brzom putu do bogatstva. Zvjezdanu ekipu čine Justin Timberlake, Ben Affleck i Gemma Arterton, a radnja je smještena na egzotičnim lokacijama Kostarike.

Film predstavlja upozoravajuću priča o bogatstvu i nesputanim ambicijama u svijetu online kockanja s multimilijunskim ulozima. Pretprodaja kino ulaznica za film "Kockanje" počinje od 08.oktobra na blagajnama Cinema Cityja.

Za sve ljubitelje mašte i kreativnosti Cinema City 31. oktobra priprema specijalni Halloween party u Cinema City Café baru. Više informacija uskoro na našoj oficijelnoj Facebook stranici, kao i na web stranici Cinema Cityja.

Iznenadite vama drage osobe, poklonite im druženje u Cinema Cityju. U ponudi vaučeri od 30 i 50 KM