Obećanje reditelja
0

Scarlett Johansson otkrila kako je ulogu u filmu "Black Widow" čekala 10 godina

N. O.
Scarlett Johansson u filmu "Black Widow" (Foto: Twitter)
Scarlett Johansson u filmu "Black Widow" (Foto: Twitter)
Glumica Scarlett Johansson u nedavnom intervjuu za "Entertainment Tonight" otkrila je da je film "Black Widow", u kojem tumači ulogu glavne junakinje Natashe Romanoff, čekala 10 godina.

Johansson je u intervjuu otkrila kako je Kevin Feige, reditelj i šef Marvel Studija, još nakon izlaska prvog filma Avengersa 2012. godine obećao zaseban film koji će se fokusirati na priču Natashe koju tumači upravo ona.

"Svi smo se dobro zabavljali, a Feige i ja sjedili smo jedan preko puta drugog za stolom i počeli smo samo razgovarati o mogućnosti samostalnog filma čija će središnja tema biti Natasha", pojasnila je Johansson.

[TWITTER]1290918321286721538[/TWITTER]

"Čekala sam telefonski poziv oko 10 godina, samo sam čekala Kevina Feigea. Samo 10 godina čekanja", kazala je Johansson.

Također, u intervjuu je napomenula kako joj je drago što je projektu trebalo vremena da se ostvari, rekavši da bi samostalni film "bio sasvim drugačiji film od ovog koji sada radimo".

Johansson kaže da cijeni kako je Natashina priča završila, dodavši: "To je imalo toliko smisla da bi se žrtvovala ne samo za veće dobro čovječanstva, već zapravo i za svoje prijatelje."

"Black Widow" u kina i na Disney+ stiže 9. jula.