{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šangajski vitezovi u Meeting Pointu

Klix.ba
15.5.2003. u 16:16
0
0
Šangajski vitezovi u Meeting Pointu
0
Šangajski vitezovi u Meeting Pointu
Nakon pokoravanja Divljeg zapada u hit komediji Shanghai Noon, Jackie Chan i Owen Wilson ponovo jašu.
Ovog puta, moraju poravnati neke račune u Londonu, u spektakularnoj avanturi pod nazivom Shanghai Knights. Kada kineski pobunjenici ubiju Wangovog oca i pobjegnu u Englesku, Wang (Chan) i Roy (Wilson) kreću na putovanje u London u namjeri da se osvete. Wangova sestra Lin (Fann Wong) dolazi na istu ideju. Usput otkriva svjetsku zavjeru koja ima za cilj ubistvo kraljevske obitelji, ali problem je u tome što joj niko ne vjeruje. Uz pomoć susretljivog inspektora Scotland Yarda (Thomas Fischer) i jednog dječaka sa ulice (Aaron Johnson), snalažljivi Wang će poprilično razdrmati viktorijansku Britaniju u namjeri da osveti očevu smrt. Uz sve će morati još i da zavodljivog Roya drži podalje od svoje sestre.
Naše junake čekaju uzbudljive avanture a gledaoce dva nezaboravna sata druženja sa jedinstvenim komičarskim figurama kakve su Chan i Wilson jer, kada se situacija zakomplikuje postoje samo 2 čovjeka koja je mogu… zakomplikovati još više.

Treba napomenuti da će također svaki pedeseti kupac karte za film Šangajski vitezovi biti u prilici da dobiti vrijedan poklon. Sve detalje o kino projekcijama u našem gradu možete pogledati na našem x.Cinema servisu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: