Odnijela "pogrešnu" statuu
0

Sandru Bullock zamolili da vrati Zlatnu malinu

Sarajevo-x.com
Suosnivač Zlatne maline putem medija se obratio slavnoj glumici Sandri Bullock i zamolio je da vrati nagradu za najgoru glumicu, koju je nedavno osvojila.

Glumica je Zlatnu malinu dobila za ulogu u filmu "All About Steve", međutim, organizatori ne žele da im Sandra Bullock vrati nagradu jer su se predomislili već zbog toga što je ona kući odnijela pogrešnu statuu.

Navodno, umjesto one jeftine kopije, oskarovka je kući odnijela originalnu Zlatnu malinu koja se dodjeljuje već 30 godina.

"Sandra je bila u žurbi nakon dodjele nagrada tako da je kući odnijela original koji se koristi još od 1980-ih godina", kazao je suosnivač Zlatne maline John Wilson, prenose britanski mediji.

Bullockova je Zlatnu malinu dobila nedavno i lično je otišla da preuzme svoju neslavnu nagradu. Tada je podijelila kopije filma "All About Steve", te kazala kako će vratiti nagradu ukoliko organizatori pogledaju film i promijene mišljenje.

Samo dan nakon toga slavna glumica dobila je Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side" čime je postala prva osoba koja je u istoj godini dobila i Zlatnu malinu i Oscara.