Film previše nasilan za djecu
0

Salma Hayek zabranila kćerki da je posjećuje na setu

Klix.ba
Salma Hayek (Foto: AFP)
Salma Hayek (Foto: AFP)
Glumica Salma Hayek je zabranila svojoj kćerki da je posjećuje na setu za snimanje njenog novog trilera pod imenom "Savages", jer je film previše nasilan za djecu.

Valentina, kćerka meksičke ljepotice, je uvijek sa majkom za vrijeme snimanja filmova, ali Hayek ne želi da je četverogodišnja kćerka vidi u ulozi nemilosrdnog vođe narko kartela. Zbog toga joj je zabranila prustup setu za vrijeme snimanja scena.

"Voli da posmatra snimanja. Nije joj dosadno tu, želi da bude tu. Ali ovaj film neće gledati. Ovo je prvi film čije snimanje neće posmatrati", kazala je Hayek.

Glumica također sumnja da bi Oliver Stone, režiser filma, volio da se Valentina nalazi na setu i naređuje radnicima.

"Kada je dovedem na snimanje, obično sjedi blizu monitora i svima naređuje. Kada sam snimala film 'Here Comes the Boom' sa režiserom Frankom Coracijem, pitala je može li ona reći 'Akcija!' prije nego se počne snimati neka scena. Frank joj je to dopustio i glumci su morali slijediti njena naređenja. Ista stvar se desila i prilikom snimanja filma 'Grown Ups 2' sa režiserom Dennisom Duganom. Ali ja znam da joj Oliver Stone to ne bi dopustio", rekla je Hayek.