Pogledajte trailer
34

Salma Hayek raspametila gledatelje u novom filmu, s Channingom Tatumom izvela vrući ples

I. B.
Salma Hayek i Channing Tatum partneri su u novom filmu (Foto: Instagram)
Salma Hayek i Channing Tatum partneri su u novom filmu (Foto: Instagram)
Atraktivna meksičko-američka glumica Salma Hayek predstavila je trailer za svoj novi film koji će, jasno je već na prvi pogled, gledatelje prikovati za ekran.

Atraktivna Salma, koja je u septembru proslavila 56. rođendan, i dalje izgleda nevjerovatno, a sada je svoju publiku oduševila u traileru za "Magic Mike's Last Dance".

Hayek glumi partnericu stripera Mikea, kojeg utjelovljuje Channing Tatum, a jedna od scena koje su se gledateljima naročito dopale je ona gdje par izvodi vrući ples, ispreplićući svoja tijela jedno s drugim.

U jednom trenutku vidi se kako Salma prebacuje svoje noge preko ramena glumca, skidajući mu košulju.

"Došao si i dao mi ovaj čarobni, neočekivani trenutak koji me je natjerao da se sjetim ko sam zapravo", govori glumica, dok su se ispod trailera nizali komentari fanova koji su pisali da zbog Salme željno iščekuju ovaj nastavak filma.

Snimanje filma "Magic Mike's Last Dance" prvobitno je potvrđeno u novembru prošle godine, a njegova premijera zakazana je za Valentinovo. Iako se još uvijek ne znaju konkretni detalji o filmu, Channing je obećao kako će ovo biti dosad najbolji nastavak.

Također, i Hayek je istakla kako je njena uloga u filmu "najjači ženski lik dosad", kao i da će njena i Tatumova ljubavna priča biti nešto snažno i posebno.

Prvi film o Magic Mikeu je izašao 2012. godine. Režirao ga je Steven Soderbergh, a u njemu se pojavljuju Matthew McConaughey i Joe Manganiello. Drugi nastavak objavljen je tri godine kasnije.

Filmovi su dobili pozitivne recenzije kritičara, ali i gledatelja kod kojih je trilogija vrlo brzo postala hit.