Film/TV
0

Salma Hayek i Johnny Depp u filmu Emira Kusturice

Sarajevo-x.com
U filmu o meksičkom revolucionaru tamnoputa ljepotica Salma Hayek glumit će njegovu ljubavnicu, a osim nje ispred kamere će se naći i zgodni Johnny Deep.
Glumica Salma Hayek u januaru sljedeće godine doputovat će u srbijansko selo Mokra Gora i svojim dolaskom označiti početak snimanja filma redatelja Emira Kusturice “The Seven Friends of Pancho Villa and The Woman With Six Fingers”, javlja Večerni list.

U filmu o meksičkom revolucionaru tamnoputa ljepotica glumit će njegovu ljubavnicu, a osim nje ispred kamere će se naći i Johnny Deep. Zbog njihove posjete Mećavniku, ali i zbog zahtjevne priče, Kusturica je taj projekat nazvao najvećim iskušenjem u svojoj redateljskoj karijeri.

– Junaci iz naše povijesti slični su meksičkim revolucionarima. Taj mentalitet nam je blizak. Način na koji se smijemo, tugujemo, radujemo se… također su slični. Imamo mnogo materijala koji ćemo Gordan Mihić i ja u scenariju podijeliti u sedam kratkih priča. Bit će izazov raditi na tome – otkrio je redatelj Emir Kusturica srbijanskim medijima.