"Crna" akcija
24

Ryan Reynolds vraća se kao komični heroj u "The Untitled Deadpool Sequel"

Klix.ba
Objavljen je prvi trailer za avanturističku akciju "The Untitled Deadpool Sequel", nastavak filma iz 2016. godine o simpatičnom heroju koji je pokupio odlične reakcije publike i recenzije filmskih kritičara.

Ryan Reynolds vraća se u glavnoj ulozi u filmskom ostvarenju reditelja Davida Leitcha, a pridružit će mu se i Morena Baccarin, Josh Brolin, Shioli Kutsuna, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz i mnogi drugi. Scenarij za nastavak filmskog hita napisali su Rhett Reese i Paul Wernick.

Mogi su očekivali kako će službeni nastavak akcije biti nazvan "Deadpool 2", ali producenti su ga odlučili nazvati "The Untitled Deadpool Sequel".

Deadpool je jedini heroj koji je svjestan da se nalazi u filmu zbog čega sve vrijeme komunicira s publikom. Ova osobina ga čini jednim od najduhovitijih i najzanimljivijih strip junaka ikada.

Komičnog heroja u "The Untitled Deadpool Sequel" publika u Americi imat će priliku gledati 18. maja, a film na kino platna širom Evrope i ostatka svijeta stiže krajem maja.