Potvrdio Netflix
6

Romantična komedija "To All the Boys I've Loved Before" dobija nastavak

Klix.ba
Noah Centineo i Lana Condor (Foto: IMDb)
Noah Centineo i Lana Condor (Foto: IMDb)
Netflix je potvrdio kako će se Noah Centineo i Lana Condor ponovo ujediniti na snimanju nastavka romantične komedije "To All the Boys I've Loved Before".

Lara Jean, koja u filmu glumi Lanu, također je potvrdila nove informacije na društvenim mrežama.

U kratkom videu naziva "Lanina božićna lista", glumica poziva Noaha putem Facetimea kako bi se dogovorila s njim o novom ugovoru. Ona mu potom govori kako ima jednu tajnu koju mora podijeliti s fanovima.

"Tako sam uzbuđena što je zvanično", kazala je Lana u videu na što Centineo uzvikuje: "Dolazi nastavak".

Netflix je potvrdu o snimanju nastavka saopćio na ručno pisanoj bilješki koja izgleda poput jednog od Larinih ljubavnih pisama iz filma.

"Nedostaješ mi. Znam da je prošlo samo nekoliko mjeseci i kunem ti se da te nisam pokušavala izbjegavati. Jednostavno nisam znala kako da odgovorim na tvoje pitanje, a da te ne lažem. Istina nije uvijek jednostavna - i kao što svi znamo, ugovori o ljubavnoj vezi brzo postaju komplikovani. Ali... istina je. Nastavak filma 'To All the Boys I've Loved Before' dolazi na Netflix. Možete bez problema nastaviti voditi svoje #Covinsky fan račune jer su vaše zvijezde Lana Condor i Noah Centineo uključeni u nastavak", napisali su iz Netflixa.

Nije poznato kada bi tačno mogao stići novi film, ali iz Netflixa govore kako će nastavak biti vrijedan čekanja.