|

Robert De Niro je najviše puta umro na filmu

Robert De Niro je najviše puta umro na filmu
0
S
Sarajevo-x.com
1.1.2011. u 20:31
14
komentara
0

dijeljenja
Robert De Niro je najviše puta umro na filmu Robert De Niro
Holivudski veteran Robert De Niro umro je na filmu više nego bilo koji drugi glumac. Čak 15 likova koje je tumačio preminuli su u toku filma.
Neki od njegovih najslavnijih uloga bili su Max Cady u "Rtu straha" i profesionalni lopov Neil McCauley u "Vrelini". I oni su, jasno, umrli.

Na drugom mjestu liste koju je sastavio sajt ChaCha.com je Bruce Willis, čiji su likovi umrli 11 puta, između ostalog i u "Armagedonu" i "12 majmuna".

Willis je u dva filma umro na rukama svoje bivše supruge Demi Moore, i to u "Ubojitim mislima" i "Čarlijevi anđeli: totalno zagušenje".

Treću poziciju dijele Johnny Depp i Brad Pitt sa po deset slučajeva smrti, s tim da je Depp umro odmah u svom debiju na velikom platnu, u hororu "Strava u ulici brijestova".

Duga je lista onih koji su na filmu često odlazili na onaj svijet, a među njima su i Dustin Hoffman, Al Pacino, Jack Nicholson, Denzel Washington, Christian Bale i George Clooney.

De Niro se sigurno nada da će njegov lik u novom uratku, kriminalističkoj drami "Irac", preživjeti do kraja scenarija. Na ovom filmu živuća legenda će deveti put sarađivati sa slavnim režiserom Martinom Scorseseom, a priča se vrti oko bivšeg službenika sindikata Franka Sheerana, koji postaje profesionalni ubica.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...