|

Režiser filma "Annabelle: Creation" lutku-ubicu čuva u gostinjskoj sobi

Režiser filma "Annabelle: Creation" lutku-ubicu čuva u gostinjskoj sobi
19
Klix.ba
20.8.2017. u 14:45
8
komentara
19

dijeljenja
Režiser filma "Annabelle: Creation" lutku-ubicu čuva u gostinjskoj sobi
Film "Annabelle: Creation" zaradio je najviše novca na kino blagajnama prošlog vikenda , te zaradio 100 miliona dolara širom svijeta. Demonska lutka privukla je veliku pažnju, a mnogi su se pitali da li bi je mogli vidjeti uživo. Odgovor je "da" i to u kući režisera Davida Sandberga.
Annabelle čuva u gostinjskoj sobi iako je mora odatle ukloniti svaki put kada ima goste. Sandberg je i režiser horora "Lights Out", pa gosti dva puta razmisle da li će noćiti kod njega.

"Annabelle: Creation"


Sandberg je otkrio kako on ima jednu od tri lutke iz filma "Annabelle: Creation". Jedna je korištena za scenu prije nego je lutka postala opsjednuta, druga je bila opsjednuta s ludim tamnim očima i treća je bila dvojnik koju su koristili kada bi prvu ili drugu lutku bacali i sl. Tu je i zadržao.

Prava Annabelle Prava Annabelle


Prava Annabelle lutka na osnovu koje je i napravljena filmska franšiza je napravljen od potpuno drugačijeg materijala - vune i izgleda patetično s dva crna oka od dugmeta i vunenom kosom. Nalazi se u Okultnom muzeju u Monroeu gdje se nalaze i ostale "opsjednute" stvari koje su prikupili paranormalni istražitelji Ed i Lorraine Warren.

Annabelle Annabelle


Prva kreacije Annabelle napravljena je za film "The Conjuring". Do sada se pojavila u tri filma.

"Tokom snimanja dogodile su nam se neke neobjašnjive stvari, ali ništa preozbiljno. Padale su stvari s plafona. Bilo je čudno. Ali za sada se dobro ponaša, barem dok sam ja tu", rekao je Sandberg.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...