Magazin BUM saznaje
0

Radončić kupuje Hadžifejzovića?

Sarajevo-x.com
Magazin BUM u svome posljednjem izdanju je objavio da je pozadina razlaza vlasnika Hayat TV i Senada Hadžifejzovića svađa, i da je bio razljućen odlaskom Marijana Mijajlovića, te je automatski otkazao nastavak snimanja Centralnog dnevnika. Sada ga navodno vlasnik Avaza želi vidjeti na svojoj TV Alfa, o čemu traju pregovori, što je sam potvrdio u izjavi za ovaj magazin.

BUM iz svojih izvora saznaje da Hadžifejzović uveliko pregovara s TV Alfom, čak i o mogućem suvlasničkom statusu. Navodno, piše ovaj magazin, vlasnik i utemeljitelj kompanije Avaz, gospodin Fahrudin Radončić bi rado Alfu, prepustio Hadžifejzoviću, koji bi, poznavajući njegove sposobnosti, ovu televiziju za vrlo kratko vrijeme pretvorio u najgledaniju.

Fahrudin Radončić za BUM je potvrdio da sa o ovome uistinu govori i pregovara.

  • Pregovori još nisu okončani s Hadžifejzovićem, a moja je želja je da on bude prva ličnost Alfe, a vlasničku strukturu ne bih komentarisao – bio je kratak, ali i jasan Fahrudin Radončić u razgovoru za ovaj sedmičnik.

Međutim, nikakve zvanične potvrde o njegovim narednim angažmanima, Hadžifejzović još uvijek nije iznio u javnost, nakon definitivnog gašenja Centralnog dnevnika na Hayat TV.