Film/TV
0

"R.I.P.D. - Policajci za mrtvace 3D" u Cinema Cityju

Spektakularna akcija prepuna specijalnih efekata "Bitka za Pacifik 3D" (Pacific Rim) i novi triler "Majstori iluzije" (Now you see me) obilježili su proteklu filmsku sedmicu u Cinema Cityju.

Novu filmsku sedmicu obilježit će svjetska premijera nove natprirodne akcione avanture 18. jula u Cinema Cityju "R.I.P.D. - Policajci za mrtvace 3D". Radnja govori o dva policajca koje po smrt šalju u "onostranu policijsku stanicu za mrtvace", kako bi zaštitili naš svijet od sve destruktivnije plejade stvorenja koja odbijaju da mirno pređu na drugu stranu.

Veteran Roj Pulsifer proveo je cijelu karijeru u ovoj legendarnoj policijskoj stanici u kojoj juri za monstruoznim dušama koje se pametno maskiraju u obične ljude. Njegova misija je da uhapsi i izvede pred lice pravde specijalnu grupu kriminalaca koja pokušava izbjeći strašni sud tako što se krije među ljudima na Zemlji. Pretprodaja ulaznica za film "R.I.P.D. - Policajci za mrtvace 3D" počinje 16. jula na blagajnama Cinema Cityja.

Na repertoar Cinema Cityja 18. jula stiže i urnebesna akcija "Specijalne agentice" (The Heat). Uštogljena FBI agentica Sarah Ashburn prisiljena je sarađivati sa bostonskom policajkom Shannon Mullins, kako bi zgrabile opakog narko bossa. Problem je u tome što nijedna od njih nikad nije imala partnera, pa ni prijatelja. Glavne uloge tumače najsmješnija glumica današnjice Melissa McCarthy i nikad bolja Sandra Bullock. Pretprodaja ulaznica počinje 16. jula na blagajnama Cinema Cityja.