Film/TV
0

Quentin Tarantino okružen ženama

NINA
Premda je u svojim filmovima reditelj, Quentin Tarantino ženama uglavnom ne daje glamurozne uloge, ali na premijerama svojih filmova Tarantino i te kako voli biti okružen lijepim ženama.

Tako je bilo i na premijeri njegovog najnovijeg filma "Kill Bill Vol. 2", nastavka istoimenog filma koji je u kinima prikazivan prošle godine.

Uma Thurman
Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox i Daryl Hannah, ubice iz filma "Kill Bill Vol. 2", ruku pod ruku s rediteljem prošetale su crvenim tepihom u Los Angelesu u skupim večernjim toaletama.
Daryl Hannah
Kraljica glamura bila je Tarantinova omiljena glumica Uma Thurman, u blijedo purpurnoj Diorovoj haljini, koja je pokazala kako se očito oporavila od raspada braka sa suprugom Ethanom Hawkeom.

No, ništa lošije nisu izgledale ni njene zaklete neprijateljice iz "Kill Billa" Lucy Liu, Vivica A. Fox i Daryl Hannah, a Tarantino nije skrivao kako uživa u društvu svojih zvijezda.

Tarantino je izjavio kako od tog filma želi napraviti trilogiju, a i u posljednjem nastavku u glavnim ulogama trebale bi biti žene.