|

Quentin Tarantino dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih

Quentin Tarantino dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih
22
F
FENA
22.12.2015. u 11:02
12
komentara
22

dijeljenja
1/6 Foto: EPA
2/6 Foto: EPA
3/6 Foto: EPA
4/6 Foto: EPA
5/6 Foto: EPA
6/6 Foto: EPA
Kultni američki reditelj Quentin Tarantino dobio je u ponedjeljak svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.
"Oho, izgleda da sam postao velika faca", rekao je Tarantino, okružen nekima od suradnika iz svoje karijere i brojnim fanovima, pa se onda uozbiljio. "Ozbiljno shvatam što sam dio ove zajednice, što sam dio ovog grada. Sretan sam što imam svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih zajedno s ostalim ljudima koji su napravili divan posao u ovom gradu".

Zajedno s Tarantinom na svečanosti su bili neki od njegovih prošlih i sadašnjih saradnika poput Pam Grier, Tima Rotha i Samuela L. Jacksona, koji je održao prigodan govor.

"Znajući kakav je filmofil i koliko cijeni ova imena, znam što mu ovo znači, jer znam koliko poštuje ovaj posao i umjetnost snimanja filmova", rekao je.

Samuel L. Jackson jedan je od glumaca iz Tarantinovog novog filma "Mrska osmorka", koji se u Americi počinje prikazivati na Božić pa mu je ovo dobrodošla reklama.

Iako još nije u distribuciji "Mrska osmorka" već je dobila tri nominacije za Zlatni globus, među kojima je i Tarantinova za najbolji scenarij. To je kategorija u kojoj američki reditelj već ima dva Oscara i dva Globusa (Pakleni šund i Odbjegli Django).
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...