Promo
/
Prosidba u emisiji "Nikad nije kasno" izazvala emocije

Prosidba u emisiji "Nikad nije kasno" izazvala emocije
0
Sponzorirani članak
5.5.2017. u 12:57
0
komentara
0

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Najemotivniji show na TV OBN i ove će nedjelje pokazati svu svoju raskoš. Kandidati će i na kraju ove sedmice u 19:55 sati dokazati kako nikad nije kasno za ostvarenje snova, a posebnu notu dat će i žiri u kojem su gošće Neda Ukraden i Vesna Milanović.
Žika Jakšić pronašao je izvrsnu formu u kojoj se natjecatelji pred milionskim auditorijem do kraja opuštaju i daju više od 100 posto sebe. Ove nedjelje će se na velikoj sceni emisije dogoditi i prosidba, a prsten će završiti na ruci jedne od natjecateljica showa.

Emocije su zatresle sve u studiju, a posebno voditeljicu Draganu Katić kojoj produkcija i dalje traži mladoženju. Neda Ukraden je na svoj poseban način doprinjela ovoj emisiji jer je kandidatima otvoreno iskazivala simpatije i naklonost.

Poseban delirij izazvalo je izvođenje velikog hita grupe Queen "Show Must Go On", čija se premisa može uzeti i kao lična karta ove emisije. U jednom ovakvom programu najviše se cijene duša i moćan glas, što svakako mogu ponuditi kandidati sa iskustvom. Žika će u emisiji recitirati i stihove koje je jedan gost u studiju posvetio show programu "Nikad nije kasno". To će biti kao jagoda na šlagu cijele ovonedjeljne emisije.

Slavica Rostić, Žana Radijčić, Zoran Živanović Hose, Muhamed Nalić Hame, Dejan Jeknić, Jelena Tričkovic, Novica Stojiljković Noke i Marija Kril dali su sve od sebe u borbi za 5. krug natjecanja. Petero njih plasiralo se u naredni krug, a troje će na internet glasovanje. Još jednu sjajnu emisiju show programa "Nikad nije kasno" možete pogledati u nedjelju u pet do osam uvečer.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.