Film/TV
74

Prošetajte virtuelno novootvorenim CineStar kinom u Tuzli

Klix.ba
(Foto: CineStar Cinemas BiH)
U Tuzli je sinoć otvoren najuspješniji i najveći regionalni kino operater CineStar u okviru Bingo City Centra. U ponudi su već popularni filmovi koji se prikazuju u svjetskim kinima.

Tuzlaci će moći birati između filmova "Rogue One: Priča iz ratova zvijezda", "Assassin's Creed", "Shut In", "Infiltrator", "Ludi Božić u uredu", "Arrival", "Bad Santa 2", "Fantastic Beasts and Where to Find Them"...

Od sada ovo kino možete obići i virtuelno.

Kino ima pet dvorana sa 782 sjedišta, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana s platnom od čak 100 metara kvadratnih.

Riječ je o najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kinodvoranama, koje gledateljima omogućavaju uživanje u kristalno čistoj projekciji, najmodernijem zvučnom sistemu na svijetu, gigantskom filmskom platnu koje je premazano srebrom za još realističnije filmsko iskustvo i RealD 3D tehnologiji s najmodernijim polariziranim 3D naočalama. Audiovizualno iskustvo gledanja najvećih svjetskih blockbustera u eXtreme dvoranama kod gledatelja nedvojbeno izaziva pravu navalu adrenalina.

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. Ukupno gledajući, CineStar multipleksi trenutno broje 115 dvorana s gotovo 19.000 sjedišta, što CineStar s očekivanih gotovo četiri miliona posjetilaca godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinooperaterom u regiji.