Film/TV
0

"Pročišćenje" i "Čovjek od čelika 3D" u Cinema Cityju

Multiplex Cinema City i u narednom periodu za sve posjetitelje priprema samo najnovija filmska ostvarenja.

Oni koji još uvijek nisu pogledali epsko finale Mamurluk trilogije i otkrili šta je ovoga puta krenulo po zlu, to mogu učiniti i u narednoj filmskoj sedmici.

Novu filmsku sedmicu od 13. juna predvodi novi horor/ triler "Pročišćenje" (The Purge). Radnja tokom jedne večeti prati jednu porodicu u kojoj će četiri osobe biti testirane kako bismo vidjeli koliko daleko su spremni otići da bi sačuvali sebe, kada opasni svijet upadne u njihov dom. Nakon što nepoznati čovjek upadne u zaštićeni dom Jamesa Sendina, on će započeti seriju događaja koji prijete da razdore ovu porodicu. Sad je sve u rukama Jamesa, njegove žene Mary i njihove djece. Morat će nekako preživjeti ovu noć, a da se ne pretvore u monstrume od kojih bježe. U Cinema Cityju pogledate da li će jedna porodica preživjeti ovu noć. Pretprodaja ulaznica počinje 11. juna.

Christopher Nolan i Zack Snyder predstavljaju najpoznatijeg superjunaka, pretpremijerno u Cinema Cityju od 15.juna, "Čovjek od čelika 3D" (Man of Steel 3D). Uloga Supermana povjerena je mladom Henryju Cavillu. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka. Ulaznice za pretpremijeru možete osigurati već danas.

Tražite idealan poklon!? Kupite vaučer u iznosu od 30 ili 50 KM i preuzmite dvije gratis ulaznice za film po izboru. Poklonite najljepšu filmsku priču, iznenadite vama drage osobe. Više informacija možete dobiti na info blagajnama Cinema Cityja.

Sve specijalne ponude koje Cinema City priprema za posjetitelje od sada možete pratiti i na oficijelnoj stranici Cinema Cityja.

Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].