Michelle Williams kao "Merlinka"
0

Pripremajući se za ulogu osjećala se preporođeno

Sarajevo-x.com
Glumica Michelle Williams prvi put je nakon dvije godine progovorila o preranoj smrti svog zaručnika, također glumca, Heatha Ledgera i kako se nosila sa bolom.

Glumica, koja iz veze sa Ledgerom ima kćerku Matildu, je magazinu Vogue otkrila da je nakon njegove iznenadne smrti cijenila svaki momenat koji joj je život podario.

"Dugo vremena, nisam mogla prestati dodirivati ljudima lice. Sve mi je izgledalo tako kratkotrajno i nisam željela ništa propustiti. Prije tri godina sam mislila da nemam ništa, ali sada se moj život popravio", priča 31-godišnja glumica. Smrt je, kaže, promijenila njen način poimanja svijeta i način na koji se odnosi prema ljudima.

Michelle će glumiti Marylin Monroe u novom filmu o njenom životu, a kako bi legendarnu glumicu vjerodostojno utjelovila morala je dobiti nekoliko kilograma.

"Nažalost, većina je otišla u moje obraze", požalila se Michelle. No, pripremajući se za ovu ulogu osjećala se preporođeno.

"Kao da sam izašla iz svog tijela i ponovno se rodila učeći kako je Marylin hodala, pričala i držala glavu". Glumica se za Vogue slikala kao slavna glumica, a fotografije potpisuje nenadmašna Annie Leibovitz.