{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Pripravnici" i "Čudovišta sa sveučilišta 3D" od 27. juna u Cinema CItyju

26.6.2013. u 16:27
0
1
"Pripravnici" i "Čudovišta sa sveučilišta 3D" od 27. juna u Cinema CItyju
0
"Pripravnici" i "Čudovišta sa sveučilišta 3D" od 27. juna u Cinema CItyju
U vikendu koji je iza nas ljubitelji sedme umjetnosti imali su priliku uživati u novom spektaklu, "Svjetski rat Z" (World War Z) u 3D-u, koji obiluje do sada neviđenim scenama najezde legije zombija.
U novoj filmskoj sedmici, od 27. juna, Cinema City predstavlja film "Pripravnici" (Intership), zabavnu komediju koja donosi priču dvojice muškaraca u četrdesetim godinama, koji dobijaju otkaz i ponovo grade svoju karijeru te počinju raditi kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi internetom. No, mali problem, između ostalih, izaziva činjenica da im šefovi imaju 20 godina.

Od 27. juna pogledajte i priču o Mati Vidoviću u animiranoj avanturi "Čudovišta sa sveučilišta 3D" (Monster University 3D).

Od 4. jula Cinema City predstavlja film "Bling Ring" (Bling Ring). U slavom opsjednutom Los Angelesu grupica tinejdžera vodi nas na uzbudljiv, ali i uznemirujući krimi pohod po holivudskim brežuljcima. Film je temeljen na istinitoj priči, kad je grupa mladih, fokusirana na glamurozni život i poznate osobe, pratila svoje buduće žrtve.

Tim koji stoji iza "Pirata s Kariba", Johnny Depp, Gore Verbinski i Jerry Bruckheimer, spremili su novi blockbuster, koji je na repertoaru od 4. jula. Radi se o remakeu filmskog klasika "Usamljeni osvetnik" (The Lone Ranger). Ova uzbudljiva avantura prožeta je akcijom i humorom, a čuveni maskirani junak oživljen je na novi način. Indijanski duhovni ratnik Tonto (Johnny Depp) pripovijeda priče koje su preobrazile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka od zakona, u legendu pravde, vodeći publiku na divlju vožnju kroz epska iznenađenja i komično neslaganje između dvojice neobičnih junaka koji moraju naučiti da sarađuju u borbi protiv pohlepe i korupcije.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: