Ovom se nije nadao
47

Prikazan film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj, reakcije publike nadmašile sva očekivanja

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Film "The Unbearable Weight of Massive Talent" Nicolasa Cagea koji je sniman u Hrvatskoj, prije nekoliko dana je imao premijeru na festivalu SXSW u Teksasu.

Čini se kako su gledatelji i više nego oduševljeni ovim filmom, a na stranici Rotten Tomatoes je dobio rekordnih 100 posto pozitivnih recenzija nakon prvoga gledanja.

Film je prije dvije godine sniman u Cavtatu, a Cage je skupa s Pedrom Pascalom punih mjesec dana plijenio pažnju gdje god da su otišli. Osim u Cavtatu, film je sniman i u Dubrovniku, a premijera je pomaknuta za punih godinu dana zbog pandemije koronavirusa.

U akcionoj komediji kreativno neispunjena i suočena s financijskom propašću, izmišljena verzija Cagea mora prihvatiti ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanu opasnog superfana kojeg glumi Pedro Pascal.

"Stvari dobivaju potpuno neočekivani preokret kada Cagea regrutuje operativac CIA-e i primora da živi u skladu sa svojom legendom, kanalizirajući svoje najomiljenije likove na ekranu kako bi spasio sebe i svoje najmilije. S karijerom izgrađenom upravo za ovaj trenutak, glumac mora preuzeti ulogu svog života", piše u sinopsisu.

Film režira Tom Gormican prema scenariju koji je napisao zajedno s Kevinom Etenom.

Film bi u kina trebao stići 22. aprila 2022. godine.