Na FTV-u
28

Prijevremeno rođene bebe u fokusu druge sezone "Ženskih priča s Amrom Džeko"

E. Sk.
Na Federalnoj televiziji počinje druga sezona zabavnog programa "Ženske priče s Amrom Džeko" koju će gledaoci moći pratiti ponedjeljkom od 21:50 sati.

U novoj sezoni fokus emisije je na inspirativnim ženskim pričama koje svojom snagom i kreativnošću zaslužuju posebno mjesto.

Jednostavnost i nesebičnost glavnih protagonistica bit će inspiracija za gledateljice širom Bosne i Hercegovine. Posebno mjesto u ovoj sezoni zauzet će i priče o malim herojima, prijevremeno rođenim bebama i njihovim roditeljima.

"Ženske priče s Amrom Džeko" gledaoce će u drugoj sezoni odvesti na izuzetna mjesta, imat će priliku čuti neke od najpoznatijih žena iz cijele Bosne i Hercegovine. Pričat će se priče o uspjehu, radu, izuzetnoj kreativnosti, visokoj modi, porodici i djeci te o svakodnevnim životnim izazovima.

Tokom snimanja druge sezone serijala ekipa je proputovala više od 3.500 kilometara u potrazi za ženskim pričama te je tom prilikom snimljeno 150 sati materijala kako bi gledaocima na najbolji način približili izuzetne priče.

U ovoj sezoni gledaoci će imati priliku pogledati 12 epizoda posebnog sadržaja koji će ih osvojiti svojom snagom i emocijom.

Kroz ženske priče, pored ostalih, gledaoce će voditi i Aida Begić, Razija Mujanović, Jasminka Šipka, Edina Papo, Belma Tvico, Sabina Silajdžić, Nefisa Berberović,

Lejla Tanović, Tatjana Jurić, Dalal Midhat, Nevena Pandža, Indira Kučuk- Sorguč, Samira Hurem...