Film/TV
0

Premijera i rezervacije ulaznica za film "Mr. And Mrs. Smith"

Sarajevo-X
Art Company za 10. juni sprema novi spektakl svjetske i BiH premijere u Sarajevu dugo i željno isčekivanog filma, akcione romantične komedije "Mr.and Mrs.Smith".

Nakon velikog uspjeha najočekivanijeg filma godine „Ratovi zvijezda: Epizoda III – osveta Sitha“ koga je u prvih pet dana prikazivanja u okvoru velike ljetne sezone Blockbuster 2005 vidjelo preko 3000 ljubitelja filma u sarajevskim kinima UNITIC i APOLO, Art Company za 10. juni sprema novi spektakl svjetske i BiH premijere u Sarajevu dugo i željno isčekivanog filma, akcione romantične komedije "Mr.and Mrs.Smith".

Film kojeg željno očekuju milioni ljubitelja filma širom svijeta i radi velikog interesa javnosti radi navodne ljubavne afere njegovih glavnih aktera, najseksipilnijieg para Holivuda, Angeline Jolie i Brad Pitta, budi veliki interes ljubitelja sedme umjetnosti u Sarajevu koji su od prije nekoliko dana počeli rezervisati ulaznice za njegovu svjetsku premijeru u velikom broju.

Svečana svijetska i BiH premijera filma «Mr. And Mrs. Smith» održat će se u OTVORENOM KINU FIS 10. juna u 21:00 sat, a svi zainteresovani gledatelji za premijeru ulaznice mogu rezervisati, od prije nekoliko dana, putem filmskog portala Art Company ili putem dežurnog telefona Art Company 033 217 809 svakim radnim danom od 10:00 do 16:00 sati. Ulaznice po cijeni od 5 KM vrijediće i kao kuponi za malu nagradnu igru za sve gledatelje na premijeri koju Art Company organizuje u saradnji sa zvaničnim pićem Ljetne Filmke Sezone Blockbuster 2005. Naime, svi gledatelji na premijeri će putem svojih ulaznica imati priliku osvojiti poklon pakete Cockta i poklon pakete na temu filma „Mr. And Mrs. Smith“. Nakon premijere film „Mr. Anf Mrs. Smith“ će se prikazivati od 11. do 29. juna u okviru sezone Blockbuster 2005 u kinu UNITIC u terminima od 18:00 i 20:30 te u kinu APOLO u terminima od 18:30 i 21:00 sat. Jedinstvena cijena ulaznica je 5 KM.