Progovorila o toj odluci
22

Prekrasna Eva Mendes posvetila se odgoju djece i proizvodnji spužvi za pranje suđa

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumica Eva Mendes progovorila je o tome što već osam godina nije snimila ni jedan film i nije prihvatila ni jednu ulogu.

"Nikada nisam prestala glumiti. Željela sam biti kod kuće sa svojim bebama i na sreću, moji drugi poslovni pothvati omogućili su mi to", započela je lijepa glumica.

"Također, nisam bila uzbuđena zbog stereotipnih uloga koje su mi se tada nudile. Pogotovo nakon rada na filmu "Lost River", to je bio projekt iz snova" dodala je glumica i otkrila koji je smisao njene objave.

"Ja nikad ne odustajem", zaključila je Eva, a mnogi su pohvalili njenu odluku da se posveti porodici te dodali kako ipak priželjkuju njen povratak kad djeca odrastu.

Eva se osim odgoju djece, posvetila i novom projektu pa je tako postala suvlasnica firme "Skura Style", koja se bavi proizvodnjom spužvica za pranje suđa i čišćenje.

Spužve Skura, objasnila je jednom prilikom, nazivaju se "najpametnijim spužvama ikada" jer vam "govore" kada su spremne za bacanje, osiguravajući da imate čiste spužve koje nikad nemaju neugodan miris.

Podsjećamo, Mendes ima dvije kćerke s Ryanom Goslingom, s kojim je započela vezu 2011. nakon što su se upoznali na snimanju filma "The Place Beyond the Pines".