Fanovi razočarani
0

Preko hiljadu grešaka u novom nastavku filma o Jamesu Bondu

Klix.ba
Novi nastavak filma Jamesu Bondu koji se trenutno prikazuje u kinima širom svijeta razočarao je veliki broj zaljubljenika u filmove o tajnom agentu.

Kada su u filmu "Titanic" Jamesa Camerona fanovi uočili digitalni sat, bio je to početak jedne nove ere za filmoljupce koji u visokobudžetnim filmovi traže greške analizirajući svaku scenu.

Tako je bilo i sa filmom "Skyfall", ovogodišnjim nastavkom filma o Jamesu Bondu. Fanovi su do sada uočili 24 greške a tvrde kako ih ima preko 1.000.

Jednu od tih grešaka uočili su i za vrijeme borbe između Bonda i Silve na vozu u početku filma. U toj sceni, agent 007 nosi dvoje različite cipele. Ranije, Bond nosi sunčane naočale koje u toku jedne scene misterizno nestaju pa se ponovo pojavljuju.

Također, faonovi su uočili grešku kada Bond od neprijatelja Silve, kojeg glumi Javier Bardem, uzima radio koji stavlja u svoj desni džep. Nedugo nakon toga, taj isti radio agent 007 vadi iz lijevog džepa.

Još jedna od grešaka je i ona kada Bond puca iz pištolja koji je napravljen samo za njega i koji prepoznaje otiske prstiju. Naime, u nekoliko scena, agent 007 ubija svoje neprijatelje iz navedenog pištolja iako ima rukavice na rukama.

Također, tu su i greške sa količinom whiskeyja u čašama, torbom koja misteriozno nestaje iz ruku šefice MI6, praznom vozu u londonskoj podzemnoj željeznici i mnoge druge.