Povratak u Hogwarts
0

Predstavljen zvanični poster koji najavljuje okupljanje ekipe kultnog "Harryja Pottera"

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Članovi glumačke ekipe iz serije filmova o Harryju Potteru ponovo su zajedno na službenom posteru za predstojeću 20. godišnjicu HBO-ovog specijala.

Poster za serijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" prikazuje Daniela Radcliffea, Emmu Watson i Ruperta Grinta koji stoje u Velikoj dvorani Hogwartsa, koja je ukrašena za Božić.

Omiljeni trojac prate kolege iz filma - James Phelps, Oliver Phelps, Tom Felton, Evanna Lynch, Alfred Enoch, Matthew Lewis i Bonnie Wright.

Dok se poster fokusira isključivo na mladu glumačku postavu originalnih filmova o Harryju Potteru, "Povratak u Hogwarts" bi trebao uključivati ​​i niz drugih glumaca iz voljene franšize, uključujući Helenu Bonham Carter, Robbieja Coltranea, Ralpha Fajnsa, Jasona Isaacsa, Garyja Oldmana i Marka Williamsa.

Bit će prisutni i razni filmaši koji su pomogli da se franšiza oživi. Međutim, posebno se ističe da autorica knjiga o Harryju Potteru - J. K. Rowling - neće biti dio ponovnog okupljanja.

"Povratak u Hogwarts", koji će debitovati na HBO Maxu na Novu godinu, slavi 20. godišnjicu objavljivanja prvog dijela filma "Harry Potter and the Philosopher's Stone", koji je prvi put stigao u kina u 2001. godini.

Zvanični trailer za okupljanje objavljen je ranije ovog mjeseca i obećava da će "ispričati očaravajuću priču kroz potpuno nove dubinske intervjue i razgovore s glumcima, pozivajući obožavatelje na čarobno putovanje u prvom licu kroz jednu od omiljenih filmskih franšiza svih vremena.