Film/TV
1

Praktična žena na OBN TV

Sponzorirani članak
Nova emisija u programu OBN TV Praktična žena, koju će voditi Nataša Pavlović unosi toplinu u porodični život prikazujući jednostavan pristup životu.

Praktična žena, nova emisija u programu OBN TV koju će voditi Nataša Pavlović, u svakom izdanju donosi korisne i primjenjive savjete o ljepoti, zdravlju, kući, porodici, spremanju jela i naravno djeci. Pored toga, voditeljica će ugostiti poznate gošće koje će sa publikom podijeliti svoja iskustva o porodici, domu i djeci.

"Budući da svaka žena želi da bude dobra domaćica, partnerka, majka, poslovna i dotjerana žena, emisija pokriva obilje tema svakodnevnog života jedne prosječne porodice, kuhanje, spremanje, oblačenje, ljepota, vaspitanje djece, fizičke vježbe, uradi sam, duhovne vježbe i slično. Ono po čemu je emisija specifična jeste način prikazivanja tih tema. Sve ćemo da prikažemo kako je i u praksi, odnosno tema koja se obrađuje se prikazuje na konkretnom primjeru uz eventualnu pomoć stručnjaka iz date oblasti", otkriva autorica i voditeljica Nataša Pavlović.

U studiju je smještena kuhinja u kojoj voditeljica i gosti pripremaju hranu, od specijaliteta do poslastica, ali često i obroke koji se mogu pripremiti na jednostavan i brz način i koji štede vrijeme.

Natašine gošće, javne ličnosti, razotkrivaju svoje male tajne pa će tako neke gošće doći sa djetetom i pokazati nam svoju omiljenu igru, ili će uraditi vježbe za koje smatraju da su zaslužne za njihov dobar izgled ili pripremiti omiljeno jelo svoje porodice.

Gosti će biti i ljudi koji nisu poznati javnosti, žena koja želi promjeniti svoj izgled, zatim domaćica koja želi predstaviti svoje kulinarske sposobnosti, dijete koje pokazuje određeni talenat.

"Postoji interakcija sa publikom koja učestvuje pitanjima i odgovorima, a često i izlazeći na scenu kako bi učestvovala u nekoj rubrici", dodaje Nataša. Praktičnost, prijemčivost, smijeh, pozitivna energija i praktičnost su najvažnije odrednice emisije.

Emisija Praktična žena u programu OBN TV starta od ponedjeljka 21. marta, radnim danima u 16 sati.