Pokušao osvojiti Marge
12

Poznati lik se vraća u seriju "The Simpsons" nakon 33 godine

D. B.
U popularnu animirana serije "The Simpsons" vratit će se poznati lik koji se pojavio u prvoj sezoni još prije 33 godine.

U prvoj sezoni koja sadrži 13 epizoda brak Homera (Dan Castellaneta) i Marge (Julie Kavner) suočen je s brojnim izazovima. U 10. epizodi pod nazivom "Homer's Night Out" Marge izbacuje Homera iz kuće nakon što je fotografisan kako pleše sa striptizetom Princezom Kashmir tokom momačke večeri.

Foto: Fox
Foto: Fox

U prethodnoj epizodi "Life On the Fast Lane" Homer je zaboravio kupiti poklon Marge za rođendan, a potom je u žurbi kupio kuglu za kuglanje. Marge nije bila impresionirana, posebno jer je Homer namjeravao koristiti kuglu.

Ipak, Marge je iz inata uzela kuglu, ali je u dvorani upoznala Jacquesa, instruktora kuglanja koji ju je pokušavao osvojiti. Međutim, ona ga je u konačnici odbila i posjetila Homera na radnom mjestu.

Foto: Fox
Foto: Fox

Sada, 33 godine kasnije, Jacques se vraća u Springfield s nejasnim namjerama.

Jacquesu glas posuđuje glumac Albert Brooks, a lik se pored prve sezone pojavljivao veoma kratko u nekoliko navrata. Stoga će ovo ipak biti njegov prvi pravi povratak u seriju.

Serija "The Simpsons" je u 34. sezoni i najdugotrajniji je TV sitcom u historiji SAD-a.