Zoran Šprajc
4

Poznati hrvatski voditelj se okušao u glumačkim vodama i "završio iza rešetaka"

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zoran Šprajc se fotografirao u zatvoru za potrebe snimanja serije "Pogrešan čovjek" u kojoj će glumiti inspektora Tomasa.

Naime, Zoran je jučer na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je iza zatvorskih rešetaka. Javnost je zbunio i opisom fotografije, gdje je napisao da nije stigao u Beograd, već je završio u zatvoru.

"Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma, nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u 'Pogrešnom čovjeku', samo sam pitao: Jel' voditelj vijesti? Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja", rekao je Šprajc za Večernji.hr.

Šprajc je kazao i kako je mislio da je glumački posao veoma težak te da to nije očekivao.

"Imam tri scene u seriji i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba", kaže Šprajc.

No njegove kolege i kreativna producentica serije Jelena Veljača za njega ima samo riječi hvale.

"Impresionirana sam, talentovan je i super reaguje. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute. Samo sam mu kratko objasnila kontekst scene koju snima s Ivanom Roščić i to je teklo vrlo jednostavno. Predviđam mu blistavu glumačku budućnost", rekla je kroz smijeh Jelena Veljača.