Novi projekt
14

Povratak Tinke Milinović na male ekrane: "The Tinka Show" od 10. februara na FTV-u

Klix.ba
Na male ekrane i u program Federalne televizije vraća se Tinka Milinović kao autorica i voditeljica nove i uzbudljive TV emisije "The Tinka Show" koja će biti emitovana od 10. februara.

"The Tinka Show" je zabavno-edukativni talk show koji će kroz razgovor sa ženama različitih godišta, profesija i interesovanja inspirisati i podržavati gledaoce da istražuju svijet u kojem žive, bez straha, predrasuda i stereotipa.

"Gošće se neće uvijek složiti oko svega, ali i ne moraju, jer 'The Tinka Show' odražava važnost raznolikosti mišljenja i argumentovanog sukobljavanja", najavljeno je.

Emisija će se baviti svakodnevnim situacijama i problemima, prvenstveno žena, s pogledom prema ljepšoj i obrazovanijoj budućnosti u kojoj se istražuje i misli vlastitom glavom i ništa se ne uzima zdravo za gotovo.

"The Tinka Show" je emisija namijenjena i muškarcima, jer pruža sasvim drugačiji pristup informacijama kao i jedinstven pogled u ženski način razmišljanja. Muškarci mogu uživati i u zanimljivim ženskim, ali i muškim temama, ujedno i naučiti kako lakše razumjeti svijet i društvo u kojem živimo iz perspektive ženskog spola.

Sa svojim inspirativnim gošćama, Tinka vas očekuje nedjeljom u 18.30 sati.