|

Potvrđeno: Matt Damon i Paul Greengrass se ipak vraćaju "Bourneu"

Potvrđeno: Matt Damon i Paul Greengrass se ipak vraćaju "Bourneu"
17
Klix.ba
16.9.2014. u 08:53
8
komentara
17

dijeljenja
Potvrđeno: Matt Damon i Paul Greengrass se ipak vraćaju "Bourneu"
Matt Damon i Paul Greengrass postigli su dogovor o povratku u treći James Bourne film. U kinima bi se trebao pojaviti na ljeto 2016. godine kada je trebao izaći nastavak "The Borune Legacy" ali u režiji Justina Lina i s glumcem Jeremyjem Rennerom.
Vijesti o Damonu i Greengrassu su procurile prije nekoliko mjeseci ali je producent Frank Marshall negirao sve. No, priča je sada potvrđena.

Tako ćemo imati dva Bourneva filma - prvi nastavak ide s Damonom, a drugi sa Rennerom koji će izaći nakon Damonovog Bournea.

Damon trenutno radi na filmu "The Martian" sa Ridleyem Scottom koji bi trebao izaći 2016. godine, a Greengrass je vezan za film Richarda Jewella u kojem glume Leonardo DiCaprio i Jonah Hill. Nije bilo informacija o tome da li će ovi projekti iti pomjereni zbog novog Bournea.

Mnogi su vjerovali da se ovaj dvojac neće više pojavljivati u filmu jer je Greengrass smatrao kao se Bourneva saga okončala trećim nastavkom "The Bourne Ultimatum". No, Hollywood je grad čudnih preokreta, kao što je i ovdje slučaj.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...