{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Potukli se duhovi princeze Diane i Jade Goody u crtanom filmu

21.11.2012. u 16:08
1
1
Potukli se duhovi princeze Diane i Jade Goody u crtanom filmu
1
Channel 4 je izazvao pravu buru negodovanja nakon što je prikazao crtani film "Full English", u kojem se sukobljavaju duh princeze Diane i duh Jade Goody u vezi s tim ko je prava princeza iz naroda.


U jednoj od scena duhovi pokušavaju zadaviti jedan drugog i upravo zbog toga primili su brojne pozive gledalaca koji negoduju.

Crtani film je prikazan u ponedjeljak navečer, a lik Jade Goody, djevojke koja je 2009. preminula od raka, psuje. Kasnije dolazi i lik preminule princeze Diane, čiji su komentari također uvredljivi.

"Žao mi je što kasnim, imala sam nekih problema s autom, saobraćaj je bio ubitačan", kaže lik princeze koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Jade Dianu u jednom trenutku naziva "bulimičnom kujom", aludirajući na to da pati od poremećaja u ishrani. Duh princeze Diane Jade naziva "ćelavom", a potom se počinju fizički sukobljavati i hvatati za vratove.

Ovo je bila tek druga epizoda novog animiranog sitkoma koji je još prije početka prikazivanja opisan kao "besramno grub i blesav, sa prepoznatljivim likovima i smiješnim pričama".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: