Film/TV
2

Potresne poruke kćerke poginulog Paula Walkera

Klix.ba
Paul i Meadow Walker
Paul i Meadow Walker
Meadow Rain, kćerka poginulog glumca i zvijezde filmova "Fast and Furious" Paula Walkera, postavila je nekoliko poruka na društvenim mrežama u znak sjećanja na svog oca.

"Kad sam bila mala učio me hodati, učio me smijati se, učio me da nikad ne odustajem... Voljela sam ga i prije nego sam znala šta je ljubav. On je bio moj heroj, moj pravi životni heroj. Uvijek će biti u mom srcu. Suze mi naviru dok pišem ovo. Otišao si, ali nećeš biti zaboravljen", napisala je Meadow te dodala fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i Paul.

Meadow je rođena 1998. godine. Nedugo nakon njenog rođenja, njen otac i majka Rebecca McBrain su se razišli.

"Govorite mi da budem jaka, ali jednostavno ne mogu. Previše mi nedostaje, bio je jedina osoba kojoj sam vjerovala i sa kojom sam bila bliska. Ne mogu zamisliti život bez njega. Ne znam šta da radim, mislim da ću dobiti srčani udar. Jednostavno, ludim", napisala je Meadow na Facebooku.

Podsjetimo, proslavljeni holivudski glumac Paul Walker poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa. Do tragedije je došlo nakon što je njegov prijatelj izgubio kontrolu nad Porscheom i udario u drvo, a automobil je eksplodirao.