{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Potonuće" TV-a: Channel 4 emituje show u kojem se potencijalni partneri upoznaju goli

27.7.2016. u 22:37
0
104
"Potonuće" TV-a: Channel 4 emituje show u kojem se potencijalni partneri upoznaju goli
0
Od Velikog brata, preko Farme, Parova, pa Kutije za seks (emisija u kojoj se parovi seksaju u kutiji pred kamerama), zapadne televizije su krenule na putu ka dnu. Britanski Channel 4 otišao je korak niže i od ove sedmice počeo emitovati "Naked Attraction" u kojem se potencijalni partneri upoznaju goli pred kamerama.
Hiljade gledalaca žalilo se putem društvenih mreža i regulatornim agencijama za komunikacije jer show uopće nije cenzurisan. Svi dijele jednako mišljenje "ovo je najgora emisija" ikada emitovana na televiziji.

"Ovo je najgori program ikada emitovan i nema se šta prepopručiti u tome", rekao je glasnogovornik britanskog RAK-a.

Channel 4 oglasio se saopćenjem u kojem je kazano da je cilj showa demistificirati pravila seksualne privlačnosti za aplikaciju za ljubavne sastanke Tinder.

Osobe koje se prijave za učešće imaju sastanke "na slijepo". Upoznaju se goli, a glavni učesnik/ca bira između šest potencijalnih partnera. Platno prvo otkriva stopala, koljena, butine, pa potom genitalije i onda se penje ka vrhu. Posljednje su oči i glas.

"Ljudska privlačnost pretvorena je u igru u kojoj se tijelo prikazuje kao komad mesa u prodavnici. Bilo bi naivno misliti da se ovom emisijom pokušavaju srušiti barijere. Ovaj show je napravljen samo da Channel 4 brzo i lagano podigne gledanost. A to je zaista dno dna", naveo je britanski Telegraph.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: