Film/TV
0

Posvađale se zvijezde serije "Seks i grad"

NINA
Planove za snimanje filmske verzije serije "Seks i grad" izgleda da je ugrozila svađa između dvije zvijezde serije.

Naime, razlog za prekid rada na filmskoj verziji popularnog serijala o četiri Njujorčanke navodno je svađa između Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall, Carrie i Samanthe.

Netrpeljivost koja je tijekom svih šest sezona tinjala između dviju glumica, koje su se neprestano borile za prevlast, otvoreno se rasplamsala nakon završetka snimanja serije kada je Cattrall producentima dala do znanja da nema namjeru nastupiti u filmu.

Zvono za uzbunu Cattrallovoj je navodno bila najava da će Sarah Jessica producirati film, što bi značilo da će ona još jednom voditi glavnu ulogu na snimanju, a to je za Kim Cattrall bilo neprihvatljivo jer ona svojoj ne može zaboraviti što se tokom snimanja serije prema njoj nije ponašala nimalo prijateljski.

Cattrall se tako još sjeća incidenta koji se dogodio prije dvije godine kada se serija jedno kratko vrijeme snimala u Atlantic Cityju. Tada je, kako tvrde njihovi suradnici iz serijala, Sarah Jessica Parker iznajmila kuću za sebe i za kolegice Kristin Davis i Cynthiju Nixon, 'zaboravivši' pozvati Kim Cattrall.

"Kim je bila ostavljena po strani i to nikada nije zaboravila", podsjeća njezin anonimni prijatelj. Incident u Atlantic Cityju potvrdila je i televizijska kuća HBO, koja je producirala serijal, no uz obrazloženje kako se sve dogodilo slučajno.

"Kim je tada bila udana i zato je za sebe i svojeg muža iznajmila drugu kuću", kazao je glasnogovornik HBO-a koji tvrdi kako između glavnih zvijezda nema nesuglasica.

"One možda nisu velike prijateljice, ali su profesionalke i rade svoj posao kako treba", poručuje glasnogovornik koji tvrdi da planovi za snimanje filma nisu ugroženi.